Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Mart 2023, 13:33   #1
Çevrimdışı
Technic
BilgiShell.Com
Üyelik tarihi: 22 Şubat 2023
Konular: 10
Mesajlar: 22
Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Erkek
Web Site: BilgiShell.Com
IRC Sunucu: irc.ilkimsohbet.com
Alınan Beğeni: 26
Beğendikleri: 12
@Technic
Ruh Hali : : Korkak
Standart Pubg mobil pc

PUBG MOBİLE / Yeni Nesil Nişancı

Playerunknown's Battlegrounds veya PUBG MOBİLE, mobil cihazlar için en iyi Battle Royale unvanı olarak sıralanıyor. Lightspeed & Quantum Studio'nun geliştiricilerinden gelen PUBG MOBİLE, çok oyunculu bir nişancı unvanı için en iyi grafiklerden bazılarını sunuyor.



Delicesine destansı 100 oyunculu savaşlarla bu oyun, hayatta kalmak için en yoğun dövüşlerden bazılarını deneyimlemenizi sağlar. Ayakta kalan son adam olmak için takım arkadaşlarınızla oynayın veya bu destansı hesaplaşmada yalnız bir korucu olarak dışarı çıkın.



Heyecan verici 4v4 ölüm maçı ve korkunç zombi modları dahil olmak üzere çeşitli oyun modlarına sahip olan bu oyun, can sıkıntısını öldürmek ve Battle Royale'ın kralı olmak için mükemmel bir kapma çantasıdır!



GameLoop ile PUBG MOBİLE PC oynayın

Hareket halindeyken oynamak eğlencelidir, ancak sürekli şarj ve sizi hayal kırıklığına uğratan yapışkan kontroller pahasına değildir. GameLoop, pubg'nin gerçek konsol kalitesini doğrudan bilgisayarlarınızda deneyimlemenize izin verdiği için küçük ekranlara veda etme zamanı!



Sisteminizi yükseltmenize gerek kalmadan, artık PUBG mobile'ınızı doğrudan PC ekranlarınızda tamamen ücretsiz olarak önyükleyebilirsiniz. Artık bataryaya bakmak veya yanlış zamanda sinir bozucu aramalardan kaçınmak yok. Oyunu kazanmaya odaklanmanızı sağlayan nihai sorunsuz oyunu yaşayın.



PUBG MOBİLE PC'de kolay kontroller ve akıcı oynanışla, yoğun klasik 100 oyunculu savaşta veya hızlı tempolu 4'e 4 ölüm maçında hayatta kalmak bir esinti gibi geliyor. Rakiplerinizi devirmeye, Kazanan Kazanan olmaya ve Tavuk Yemeği yemeye hazır mısınız?



Resmi PUBG MOBİL Emülatörü

GameLoop, maksimum performans artışı için size son derece optimize edilmiş bir oyun sunmak üzere özel olarak tasarlanmış resmi PUBG MOBİLE emülatörüdür. Çok sayıda kişiselleştirilmiş ayar ile GameLoop, PUBG MOBİLE için rekabetinizden kolayca kurtulmanıza ve hıçkırık olmadan ultra akıcı oyunun keyfini çıkarmanıza yardımcı olan en iyi emülatör olarak kabul edilir.



Geri tepme Ustası Ol

Her biri kendine özgü ayarları olan 9 farklı silah kategorisiyle, kafanızı sarması zor olan bir şey, geri tepme modellerine alışmaktır. Ancak gameloop'ta kolayca özelleştirilebilir nişan alma hassasiyeti ayarlarıyla, göz açıp kapayıncaya kadar en sevdiğiniz silahların geri tepmesinin ustası olabilirsiniz!



PC'de PUBG MOBİLE ÜCRETSİZ

Şimdi tek bir dolar harcamadan yeni nesil battle royale oyununu doğrudan bilgisayar ekranlarınızda yaşayın. Hayatta kalanlar denizinde nihai kurtulan olmak için gerekenlere sahip misiniz? Öğrenmek için Gameloop'u kullanarak PUBG mobile'ı PC'ye indirin!


Minimum gereksinimler
İŞLETİM

Windows 8.1 64 bit veya Windows 10 64 bit

GPU

GTX 1050

İŞLEMCİ


ı3-8300

Hafıza

8GB RAM

Depolama

1GB kullanılabilir alan

Önerilen gereksinimler
İŞLETİM

Windows 8.1 64 bit veya Windows 10 64 bit

GPU

GTX 1050

İŞLEMCİ

ı3-9320

Hafıza

16GB RAM

Depolama

1GB kullanılabilir alan

https://www.gameloop.com/game/action/pubg-mobile-on-pc


  Alıntı ile Cevapla