Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Mart 2023, 23:11   #1
Çevrimdışı
NobRaN
Üyelik tarihi: 28 Ocak 2023
Konular: 66
Mesajlar: 1.085
Nerden: Sakarya
Cinsiyet: Erkek
Web Site: https://www.mircforumlari.net/
Alınan Beğeni: 1027
Beğendikleri: 2977
@NobRaN
Ruh Hali : : Enerji Dolu
sdsd ForumTurk LOGO YARIŞMASI

Selam ForumTurk ailesi.

Öncelikle hepinize sağlıklı ve keyifli bir yaşam dileriz. Formumuzun açılışından bu yana üyeliğini halen koruyup yanımızda olduğunu hissettiren siz sevgili üyelerimize de imizi sunarız.

Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına zaman zaman sitemizi güncellemekteyiz. Daha keyifli ve daha anlaşılır konularla da bulunduğumuz aile ortamımızı taçlandırmanın çabasındayız. Bu anlamda bulunduğumuz platformu geliştirmek için sizlerin de fikirlerinize açık olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Hem formumuzda iletişimimizin güçlenmesi hem de daha kurumsal bir hizmet verebilmek için var olan ForumTurk logomuzun tasarımını güncellemeye, değiştirmeye karar verdik. Bu değişikliği de sizin katkılarınızla oluşturmak adına bir yarışma düzenledik.

Logo Yarışmamızda; "ForumTurk.ORG ve Türkiye'nin En İyi Paylaşım Sitesi" slogan başlıklarımızı da kullanabilirsiniz. Dilerseniz kendiniz de üretebilirsiniz. Yarışmada ödül olarak 1. olan arkadaşımıza "GRAFİKER" rankı ve kupa bardak verilecektir. 2. ve 3. olan arkadaşlarımıza sadece "GRAFİKER" rankı verilecektir. Etkinliğimize katılmak isteyen bütün kullanıcılarımız davetlidir.

Yarışma 31 Mart 2023 Cuma günü sona erecektir.




Konu NobRaN tarafından (09 Mart 2023 Saat 23:28 ) değiştirilmiştir..