Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Nisan 2023, 17:10   #1
Çevrimdışı
RahmetLi
Üyelik tarihi: 07 Aralık 2022
Konular: 21281
Mesajlar: 24.385
Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Erkek
Web Site: TRmIRC.Net
IRC Sunucu: IRC.TRmIRC.Net
Alınan Beğeni: 3912
Beğendikleri: 7042
@RahmetLi
Ruh Hali : : Olu Gibi
Standart Battlestar Galactica: Deadlock Steam’de Ücretsiz Oldu



Steam, 9 Nisan Pazar gününe kadar uzay tabanlı strateji oyunu Battlestar Galactica: Deadlock‘u ücretsiz olarak kütüphanenize eklemenize izin veriyor.

Oyun, klasik bilimkurgu dizisinin 2003 mini dizisine ve 2004 serisi versiyonuna dayanıyor. Hatta oyun aslında mini dizideki olayların bir öncesi niteliğinde. Olaylar, On İki Kolonide yaşayan insanların devasa 3 boyutlu uzay savaşlarında kendi yarattıkları robotlarla savaştığı Birinci Saylon Savaşı sırasında gerçekleşiyor.

Oyunun hikayesi şöyle: ”Daidalos tersanesinin köprüsünden tüm Sömürge Filosuna komuta edeceksiniz. Kuvvetlerinizi oluşturun ve onları Cyrannus’un dörtlü güneş sistemi boyunca zıplatın. İttifakın kırılmaması ve yeni bir Saylon hakimiyeti çağını başlatmaması için Kolonileri güvende tutun ve On İkiler Kurulu’nu bir arada tutun.”

Geliştirici Black Lab ve yayıncı Slitherine yeni görevler, gemiler ve daha fazlasıyla lansman sonrası birçok DLC içeriği yayınladı. Yani oyunu beğenirseniz indirimli olarak bunları da satın alabilirsiniz.

Diğer taraftan Epic Games Store’dan bu hafta ücretsiz olarak Dying Light: Enhanced Edition ve Shapez oyunlarını kütüphanenize katabilirsiniz.

Technopat




Kalbim Atar Cansız, Geçmez Gün Ahsız, Vahsız..
  Alıntı ile Cevapla