Metropolitan Sanat Müzesi'nin Kostüm Enstitüsü'ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak kabul edilen Met Gala, dün akşam New York'ta gerçekleştirildi. Moda sektörünün en ikonik isimlerinden Karl Lagerfeld'in anısına düzenlenen galada, ünlülerin tercihi, modacının siyah-beyaz tasarımlarına gönderme yapan siyah-beyaz ağırlıklı kıyafetlerden yana oldu. İşte Met Gala'nın en dikkat çeken ünlüleri ve seçtikleri kıyafetler...

Her yıl New York'taki Metropolitan Sanat Müzesi'nin Kostüm Enstitüsü'ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, dün gece gerçekleşti.Bu yılki Met Gala, 2019'da 85 yaşındayken hayatını kaybeden moda sektörünün en ikonik isimlerinden Karl Lagerfeld'in anısına yapıldı.

"Karl'ın Onuruna" temalı Met Gala'da ünlü isimler tarafından giyilen kıyafetler, ünlü modacının seçtiği renklere gönderme yaparak siyah ve beyaz ağırlıklı olarak seçildi. Kim Kardashian'dan Rihanna'ya, Jennifer Lopez'den Gigi Hadid'e ünlü isimler, birbirinden gösterişli kostümleriyle galadaki yerlerini aldı.

Oscar'lı oyuncu Jared Leto, gecede Karl Lagerfeld'in en az kendisi kadar ünlü kedisi Choupette'i taklit eden bir kostümle boy gösterdi.İşte Met Gala'ya katılan ünlü isimler ve seçtikleri kıyafetler...

Kim KardashianElbise: Schiaparelli

RihannaElbise: Valentino

Jennifer LopezElbise: Ralph Lauren

Gisele BündchenElbise: Chanel

Margot RobbieElbise: Chanel

Emily Ratajkowski Elbise: Tory Burch

Kendall JennerMarc Jacobs

Kylie JennerElbise: Haider Ackermann X Jean Paul Gaultier

Cardi BElbise: Chenpeng

Anne HathawayElbise: Versace

Gigi HadidElbise: Givenchy

Jessica ChastainElbise: Gucci