Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mayıs 2023, 15:01   #1
KheS
Herseyim.NET
Konular: 22
Web Site: Herseyim.net
Alınan Beğeni: 143
Beğendikleri: 94
@KheS
Ruh Hali : : Manyak
Standart seçime son 2 gün.

merhaba arkadaşlar kendi düşüncem ve bazı gözlemlediğim ve araştırmalardan yola çıkarak görüşümü dile getirmek istedim.

14 mayıs pazar günü yapılacak seçimde herkesin oy kullanması herkes için daha hayırlısı olacağını düşünüyorum şuanda ülkemizde enflasyon çok yüksek bi oranda her gün her ay gelen zamlar insanların alım gücünü zorlaştırmaktadır TL dolar ve euro karşısında çok değer kaybetti oyunuzu kullanırken araştırarak ve bazı şeyleri görerek hareket edilmesi bizim için en hayrlısı olacaktır sadece tv programlarına bakarak aklınızı bulandırmayın sosyal medya platformların da açıkca kimin hangi yolsuzluğu yaptıgı kimin ülkemize kaçak maddeler koydugunu kimin kimle bağlantısı olduğunu araştırıp bilgi sahibi olabilirsiniz çoğu insanlar takım tutar gibi parti tutukları için bazı gerçekleri gördüğü halde fikrini değiştirmek istemiyor bazı insanlar cafeye gitmeyi bile lüx içinde yaşadığımızı dile getirir oldu cafeye gitmekte benim hakkım bunlar gerekli olan şeyler sene 2023 en çok işsizlik oranı olan ülkeler arasındayız müslüman ülke olmamıza rağmen çoğu kötü şeyleri bizim bazı insanlarımız yapmakta iyi yapılan şeylerde oldu ama artık iyi yapılan bişey yok geçim sıkıntısı var belki benim durumum iyi olabilir ama bu demek olmuyor ki herkesin maddi manevi durumu iyi komşusu açken tok yatan bizden değildir demiş peygamberimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V.) hep kendimizi düşünüyoruz aç olan insanlar var işsiz olan insanlarımız var çok şey yazmak isterdim ama kendimi özgür hissetmediğim için çoğu şeyleri dile getiremiyorum demek istediğim elinizi vicdanınıza koyup öyle karar verin saygılar.