Cevap: Muharrem İnce'nin ikinci tur kararı belli oldu
daha önce oy vermiştim seçim zamani ortadan kayboldu şimdiki secimde ise düşünmedim oy verenide anlamiyorum çünkü seçim zamani kaybolan birine güvenmem ben ve akpnin tek bildigi algı terör algısı yaratmak iftira atmak çalmak ve dini kullanmak seçimi kazanmasının 3 nedeni bu millete fetöcü der halbuki yan yana hep kendisi bulunmakta terörist der daha önce baktıgınızda kimlerle şarkılar söyledi yaptıgı herşeyi başkasına iftira atiyor ve insanlari böldü camilere siyaset getirdi yakinda sagcı solcu olayları cıkacak insanlar birbirni öldürecek ekonomi daha kötü olacak ülkeyi mülteci doldurdu ki bunlarin neci oldugu belli degil yarin belki bomba bırakacak bir yerde kısa zaman içinde beyoglunda örnegin patlayan bombada türk insanı öldü bombayi bırakan ise suriyeli idi ve bu başlangic zamanla cok patlama olacak bence hudapar partisi var birde suan akp ile birlikte web sitesinde yayinlamiş hudaparın söyledigi sözler şöyledir 13 yaşinda kiz çocuklarını sahiplendirmeyi düşünüyormuş bu zihniyetlere oy veriliyor yazik söyleyecek çok şey varda neyse ve son olarak takim tutar gibi parti tutmam ben yarin oy verdigim parti hata yaparsa diger seçimde ona oy vermem başka partiye veririm ve yenilenmesinden yanayım bana kalsa tüm partileri gönderir yeni zeki genç insanlar olsun isterim
|