|
| Vesselam Nickli Üyeden Alıntı
|
Ben Pandemi sonra tedarik zincirlerinde ki aksama sebebi ile ekonominin bozuldugana enflasyonun arttığına inanmıyorum.
İnsanlarimizin içerisinde ki canavarın Pandemi sonrası ortaya çıktığına inanıyorum.
Ukrayna da bir savaş var fakat enflasyon bizdekinden kat ve kat ve kat daha az bizde bir savaş olsa ne olur sorusuna kitap yazılır Vesselam 🙂
|

h bunlar hep dıs güclerin oyunu hocam onların doları varsa bizim Allahımız var dolar ile mi maas alıyorsunuz gibi halkı enayi yerine koyup aklıyla alay ediyorlar diye düsünüyordum meğersem suan söyleyecek söz bulamıyorum. ben bu ülke de en cok üzüldüğüm durum halkın giderek ekonomi olarak zayıflaması. gecenler de bir haberlerde gördüm istanbulda bir resturantta bir türk kızı arap müsteriye elleriyle yemek yediriyordu. ve ben 8 yıl boyunda tatil bölgesinde farklı otellerde yöneticilik yaptım söyle örneklemek gerekirse bir bellboy bugun bazda €5 gibi bir bahsis icin afedersiniz ama resmen 40 takla atıyor neden €5=100tl kendine göre hesabı da belli günde 10 müsteriden €5 alsa €50=1000tl halkımın bu duruma gelmesi beni üzüyor