Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Haziran 2023, 15:50   #1
eXaLaNCe
Konular: 4348
Web Site: mIRCForumlari
Alınan Beğeni: 63
Beğendikleri: 77
@eXaLaNCe
Standart Gönderilmemiş Mektup 4 Haziran 2023 (2)

....sana yazmamın üzerinden çok bir zaman geçmemis olabilir, Pendik sahilinde arkadaşla sohbet ederken farkına vardım gözümün sürekli telefona takılmasını, yaklaşık olarak 4 saat ,17 dakikadır senden birhaberdim, yağmur durdu ama İstanbul'da hava kapali ve serin ve senden hala bir haber yoktu,

Okumusmuydun sana yazdıklarımı okumuş olsaydın tepkisiz kalirmiydin, ve kafamda cevapsız sorular resmi geçit töreni yaparken bir soru da arkadaşa sordum " çay yerine bu defa kahve içelim mi" tadım yoktu senden haber gelmeyince kahveyi şekerli içsem ağzımın tadı yerine gelir miydi?dalginmiyim ? Arkadaş sordu ++yoo diyebilirim sadece .
Ne diyordu üstad "ben sende imkansızlığı sevdim...umitsizligi asla" imkansız olabilirdi şuan seninle marina da karşılıkli türk kahvesi icebillme ihtimali belkide hemde yanında çift kavrulmuş fıstıklı lokumla birlikte,imkansızdı bu hayal ama düşünmesi bile güzeldi
Gerçi senin içinde olduğun bir konunun kötü olmasının ihtimali seninle şuan burda kahve içme ihtimalinden daha düşük, gül kokarken dokundugun heryer sen bu dünya için ince bir detaysın..