mIRCForumlari.Net

mIRCForumlari.Net (https://www.mircforumlari.net/)
-   Apple (https://www.mircforumlari.net/apple/)
-   -   iPhone 15 kullanıcılarının canını fena halde sıkabilir (https://www.mircforumlari.net/apple/23538-iphone-15-kullanicilarinin-canini-fena-halde-sikabilir.html)

Stolichnaya 17 Mayıs 2023 10:57

iPhone 15 kullanıcılarının canını fena halde sıkabilir
 

Apple’ın önümüzdeki Eylül ayında tanıtacağı iPhone 15 ve iPhone 15 Plus modelinin performans açısından geçtiğimiz yıl çıkan iPhone 14 Pro modelleri ile paralel bir çizgide olması bekleniyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da akıllı telefon dünyası, gözünü kulağını yeni iPhone modeline dikmiş vaziyette. Kulislerde bu akıllı telefon modeline ilişkin hemen her gün yeni iddialar dillendirilirken, ortaya atılan son dedikodular iPhone 15’i bekleyenlerin canını fena halde sıkabilir.

Bugüne kadar sızdırılan bilgilerde, Apple’ın yeni akıllı telefonunda 3nm sürecine sahip A17 Bionic yonga setini kullanacağı belirtiliyordu. Ancak bugün birçok farklı duyum hesabı tarafından servis edilen haberlerde, Apple’ın bu planından vazgeçtiği ve iPhone 14’de 4nm teknolojisine sahip A16 Bionic yonga setlerinin bulunacağı iddia edildi.

Eğer bu haberler doğruysa iPhone 15’de, iPhone 14 Pro’ya göre önemli bir performans veya verimlilik artışı görmemiz mümkün değil demektir. Bu da iPhone 15’i beklemenin manasız olacağı anlamına geliyor. Ancak şimdilik bunun sadece bir iddia olması ve Apple tarafından yapılmış bir açıklamanın bulunmaması, iPhone 15’i bekleyenlerin yüreklerine su serpen bir durum.

Öte yandan kimi kaynaklarda ise, bu haberlerin kısmen doğru olduğu belirtiliyor. Biraz daha detay vermek gerekirse, iddialara göre Apple’ın iPhone 15 ve iPhone 15 Plus’da A16 Bionic yonga setini kullanacağı doğru. Ancak iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max’da ise 3nm teknolojisine sahip A17 Bionic yonga seti tercih edilecek. Tabi tüm bu iddiaların hangilerinin doğru olduğunu zaman gösterecek.



''Alıntı''


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:58.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.


Navbar with Avatar by Motorradforum