mIRCForumlari - mIRC ve IRC Kullanıcılarının Paylaşım Platformu
  https://www.sosyalchat.com/


SohbetG.Com

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler
Alt 09 Şubat 2023, 03:48   #1
Çevrimdışı
Üyelik tarihi: 07 Aralık 2022
Konular: 21281
Mesajlar: 24.385
Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Erkek
Web Site: TRmIRC.Net
IRC Sunucu: IRC.TRmIRC.Net
Alınan Beğeni: 3914
Beğendikleri: 7042
@RahmetLi
Ruh Hali : : Olu Gibi
Standart Adana'dan 60 yaralı Cumhurbaşkanlığı uçağı ile Ankara'ya getirildi

Adana'dan 60 yaralı Cumhurbaşkanlığı uçağı ile Ankara'ya getirildi Kahramanmaraş merkezli deprem ardından Adana'da bulunan 60 yaralı Cumhurbaşkanlığı uçağı ile tedavileri için Ankara'ya getirildi.

Adana'dan 60 yaralı Cumhurbaşkanlığı uçağı ile Ankara'ya getirildi

ANKARA - Kahramanmaraş merkezli deprem ardından Adana'da bulunan 60 yaralı Cumhurbaşkanlığı uçağı ile tedavileri için Ankara'ya getirildi.

6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Adana'da bulunan 60 yaralı tedavileri için Cumhurbaşkanlığı uçağı ile Ankara'ya getirildi. Adana'dan havalanan uçak gece saatlerinde Esenboğa havalimanına indi. Uçağın gelişi için Ankara ve Kırıkkale'den 60 ambulans havalimanında hazır olarak bekletildi. Uçağın inmesi ile beraber yaralılar ambulanslara alındı. Gelen 60 yaralının 40'ı Etlik Şehir Hastanesine kaldırılırken 20'si ise Bilkent Şehir Hastanesine sevk edildi. Daha önce de Cumhurbaşkanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığının uçakları ile 243 hasta getirilmesi ile Ankara'da tedavi altına alınan toplam depremzede sayısı 303 oldu. Bu depremzedelerin 185'i Etlik Şehir Hastanesinde, 102'si Bilkent Şehir Hastanesinde, 10'u Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesinde, 6'sı ise Hacettepe Üniversitesi Hastanesinde tedavi görüyor.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Benzer Konular:



Kalbim Atar Cansız, Geçmez Gün Ahsız, Vahsız..
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla
Etiketler
adana, altına, alındı, ardından, beraber, boğa, daha, den, deprem, eğitim, günü, görüyor, haber, hazır, milli, oldu, sayısı, toplam, yaralılar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)