mIRCForumlari - mIRC ve IRC Kullanıcılarının Paylaşım Platformu
  https://www.sosyalchat.com/


SohbetG.Com

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler
Alt 15 Ocak 2023, 14:01   #1
Çevrimdışı
Üyelik tarihi: 22 Aralık 2022
Konular: 340
Mesajlar: 556
Nerden: İzmir
Cinsiyet: Erkek
Alınan Beğeni: 406
Beğendikleri: 397
@Snoopy
Standart Ocak Ayı Burçlar(koç)

İyi bir çalışma temposu sizi bekliyor

Ocak ayına Merkür, Mars, Uranüs Retro konumda başlıyorsunuz. Venüs 3 Ocak’ta arkadaşlık alanınıza yerleşerek ekibinizle daha sıkı bağ kurmanızı, iyi bir çalışma temposu yakalamanızı sağlayacak.

Dolunay 7 Ocak’ta Yengeç burcunun 16. derecesinde doğuyor. Merkür kavuşumuna zıt ama Uranüs’ten destek alan dolunay, evle ilgili bir eşiği atlamanızı sağlayacak. Tamamlanması gereken işler sürpriz bir şekilde nihayete ulaşacak.

Öfkenizi kontrol edin

12 Ocak’ta Mars retrosu sona eriyor ancak 12-14 Ocak arasında durağan konumda kalacak olan Mars en tehlikeli yanını gösterecek. İletişim araçlarınız arızalanabilir ve arabanız bozulabilir. Yakın çevrenizle gergin bir atmosfer yaratabilirsiniz. Öfke kontrolünüz mutlaka olmalı.

18 Ocak’ta Merkür retrosu sonra erecek ancak gölge dönem 9 Şubat’a dek devam edecek. Kariyer alanınızda gerçekleşen Retro boyunca yaptığınız hataları 18 Ocak’tan itibaren düzeltme şansı bulabilirsiniz. Sözleşmeler ve iş değişiklikleri için 9 Şubat’ı bekleyin.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna yerleşiyor. 21 Ocak’ta yeniay Kova burcunun 1. derecesinde doğuyor. Bir yandan o burcunun son derecelerinde dolaşan Plüton’la kavuşumda olacak, diğer yandan Jüpiter’le destekleyici bağ kuracak. Zorlu hava olayları, ölümlü teknolojik, hava kazaları veya önemli liderlerin kaybı gibi olaylar yeni bir yaşam dönemecine götürecek. Yeni arkadaşlar hayatınıza katılabilir. Yeni yaşam amaçları bulabilirsiniz. Her konuda şansınızı fark edeceksiniz.

Mali konularda şaşıracaksınız

22 Ocak’ta Uranüs durağanlaşıyor. 25 Ocak’a dek ilerleyemeyecek ancak bu uzun dönemde ani ve şok eden haberler özellikle mali konularda beklenmedik gelişmeler şaşırtıcı olacak. 25 Ocak’tan itibaren durumu düzeltmeye başlayacaksınız.

27 Ocak’ta Venüs Balık burcuna yerleşiyor. Bu yaşanılan tüm kötü günlere rağmen içinizin aydınlanması, kendinizi ve anılarınızı sevmeniz, meditatif çalışmalara ilgi duymanız anlamına geliyor. Yaşlı yakınlarınızla daha sık zaman geçirmek isteyeceksiniz.

  Alıntı ile Cevapla

Cevapla
Etiketler
anlamı, araba, araçları, arasında, bağ, balık, boyu, boyunca, burçlar, burcu, burcunu, çalışma, çevre, daha, destek, devam, diğer, durağa, durumu, edecek, ekibi, fark, geliyor, gelişmeler, gibi, hayatı, ilgili, itibaren, izle, kalacak, kaybı, kendinizi, kontrol, kova, kurma, kötü, olacak, olan, sizi, sonra, sürpriz, tehlikeli, uzun, veya, yakın, yakınları, yaptığı, yaptığınız, yaşlı, yengeç, İletişim, önemli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)