mIRCForumlari - mIRC ve IRC Kullanıcılarının Paylaşım Platformu
  https://www.sosyalchat.com/


SohbetG.Com
mircforumlari

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler
Alt 15 Ocak 2023, 14:08   #1
Çevrimdışı
Üyelik tarihi: 22 Aralık 2022
Konular: 340
Mesajlar: 556
Nerden: İzmir
Cinsiyet: Erkek
Alınan Beğeni: 406
Beğendikleri: 397
@Snoopy
Standart Ocak ayı burçları

Yengeç Burcu Ocak 2023
Yeni gelir kaynaklarına bakmalısınız

Ekstra gelir kazanmak istiyorsanız 3 Ocak’tan itibaren reddedilmeyeceğinizi aklınızda bulundurun. Kimsenin size hayır demeyeceği ve sempatik görüneceğiniz bu evrede yeni gelir kaynakları elde etmeye çalışın.

7 Ocak’ta burcunuzda gerçekleşen dolunay, ilişkiler konusunda hatalı yaklaşımlarınızı fark etmenizi sağlayabilir. Bu nedenle değişip gelişebilirsiniz. Öte yandan farkındalığınızın aniden gelişmesine iyi dostlarınızın katkısı büyük olacak. Büyük uyanışınız hayatınızı olumlu yönde değiştirecek.

Meditasyon iyi gelecektir

Mars Retrosu 12 Ocak’ta sona eriyor. Kendinizi suçlama eğiliminizle mücadele etmelisiniz. Her felaketin nedeni siz olamazsınız. 14 Ocak’ta ilerleyecek olan Mars, meditasyon ve şifa tekniklerine yönelmenizi istiyor.

Evlilik ve ortaklık alanında yılbaşı öncesinden beri süren Merkür retrosu 18 Ocak’ta sona eriyor. Gölge dönem 9 Şubat’a dek devam edecek. İlişkilerinize başka bir açıdan bakacak, geçmiş güzel günleri yaratmaya çalışacaksınız. İletişim hatlarını bu dönemde düzeltebilirsiniz.

Ekstra gelir kazanmanız ve gelirlerinizi arttırmanız 20 Ocak’tan sonra Güneş Kova burcuna girdiğinde hızlanıyor. 21 Ocak yeniayı yine Kova burcunda doğacak ve yepyeni gelirler elde edeceksiniz. Ortaklıkları veya çalışma hayatını sonlandırıp yola yalnız devam etmek veya patron olmak isteyeceksiniz. Özgürlük daha geniş bir alana açılmanızı, global çapta iş yapmanızı sağlayabilir. Tanınma yolunda ilerleyeceksiniz gayret edin.

Yeni haberler şok edecek

Uranüs 22-25 Ocak arasında durağan kalacak ve arkadaşlarınızla ilgili şok eden haberler alacaksınız. Olayın etkisi birkaç gün sürecek ve gerçeklere 25 Ocak’tan itibaren ulaşacaksınız.

27 Ocak’ta Venüs dostunuz Balık burcuna geçtiğinde seyahat etmek ve seveceğiniz yerler görmek isteyeceksiniz. Eğitiminiz devam ediyorsa, bu süreçte öğrendiklerinizi severek izleyecek ve unutmayacaksınız

  Alıntı ile Cevapla

Cevapla
Etiketler
aklınızda, alanında, arasında, arkadaşları, balık, başka, burçlar, burcu, büyük, çalışma, daha, devam, dolu, dostunuz, durağa, edecek, eğitimi, etkisi, etmek, fark, farkı, geçmiş, geçtiğinde, gelecek, gelir, geniş, gerçeklere, global, günleri, güzel, görmek, hatları, hayatı, hayır, ilgili, itibaren, izle, kalacak, kaynakları, kaza, kendinizi, kimse, konusu, kova, nede, olacak, olan, olmak, olumlu, patron, size, sonra, veya, yapma, yengeç, yine, İletişim, İlişkileri, yola, yolu, yolunda, yılbaşı, öncesi, öncesinde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)