mIRCForumlari - mIRC ve IRC Kullanıcılarının Paylaşım Platformu
  https://www.sosyalchat.com/


SohbetG.Com

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler
Alt 31 Ekim 2023, 07:36   #1
Çevrimdışı
MuhabbetBiz.Com.TR
Üyelik tarihi: 29 Mart 2023
Konular: 2459
Mesajlar: 2.584
Nerden: Hatay
Cinsiyet: Kadın
Web Site: mIRCForumlari
IRC Sunucu: SohbetaSki.org
Alınan Beğeni: 514
Beğendikleri: 200
@BeSte
yeni Oğlak Burcu - Kasım 2023 Aylık Burç Yorumu

Kasımda ortaklıklar, evlilik ve finans konularında çevresel faktörlerin büyük rol oynayacağı bir tablo ortaya çıkıyor. Parasal konularda dikkatli olacağınız bir aydasınız. Karşılıklı işlerde, borçlu duruma düşmekten kaçının. Ortak kazançlar konusunda gerginlikler yaşayabilirsiniz. İhtiyacınız kadar alışveriş yapın. Hedeflerinizde yalnızca egolarınızı kullanacaksınız.

Gelecek kaygılarınız yüzünden çok daha fazla çalışacaksınız; yeni projeleriniz ortaya çıkacak ve çevresel ilişkilerinizin de katkılarıyla ortak kazanç platformu oluşturacağınız çalışmaların içinde olacaksınız. Azimli ve hırslı yapınız sizi agresif yapabilir. Enerjinizi doğru kullanmalı, insanlara karşı baskıcı davranmamalısınız. Sizin için duygusal tatmin çok önemli. Üstelik çevrenizle bütünleşmek sizi farklı kılıyor. Yalnızlığı sevmeyen yapınız sizi kalabalık ortamlara sürüklerken, karşılaşacağınız kişilerden olumlu etkiler almanıza da, neden oluyor.

Şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak, ilişkinizi ve kendinizi sorgulayacaksınız. Aşk konusunda hatalar yapmamak için hala ısrarlı tutumunuzu sürdürmelisiniz. Konuşurken sözlerinize dikkat etmelisiniz. Aşk konusunda kariyer ve üstün nitelikler göz dolduracaktır. Konuşulan şeyleri gözünüzde büyüterek, gereksiz tartışmalara meydan verebilirsiniz. İnandığınız konulardan nedense taviz vermek istemiyor olmanız şaşırtıcı...

  Alıntı ile Cevapla

Cevapla
Etiketler
2023, aylık, burç, burcu, kasım, oğlak, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)