mIRCForumlari - mIRC ve IRC Kullanıcılarının Paylaşım Platformu
  https://www.sosyalchat.com/


SohbetG.Com

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler
Alt 31 Ağustos 2023, 11:45   #1
Çevrimdışı
Üyelik tarihi: 01 Mayıs 2023
Konular: 1794
Mesajlar: 1.871
Nerden: Yurtdışı
Cinsiyet: Kadın
Web Site: Bizimkiler.NET
IRC Sunucu: Bizimkiler.NET
Alınan Beğeni: 143
Beğendikleri: 103
@meLanie
Ruh Hali : : Cap Canli
Standart Topuk çatlakları için doğal maske!

Topuk çatlakları için doğal maske!

Topuk çatlakları için doğal maske! Topuklarda oluşan çatlaklar çoğu zaman acı verir ve kötü bir görünüm ile canımızı sıkar. Ayak topuklarında oluşan bu çatlakların oluşmasının en belirgin nedenleri ise uzun süre ayakta durmak ve yürümektir. Topuk bölgesinde bulunan yağ bezleri uzun süre ayakta durma durumunda fazla basınca uğrar ve topuklar nemsiz kalarak doku kaybına uğrar.



Topuk çatlakları için doğal maske!
Uzun süre ayakta durma sonucu oluşan bu nem kaybını ortadan kaldırmak için, yatmadan önce topuklarınıza nemlendirici kremler sürerek masaj yapınız. Aynı zamanda topuk çatlakları için doğal yöntemler ile bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Peki ama bu doğal yöntemler nelerdir?


1 kutu vazelinin içerisine 2 tane gripin tozunu döküp güzelce karıştırın. Bu karışımı çatlak olan bölgeye güzelce masaj yapıp iyice yedirerek sürün ve bekletin. Streç film ile bu bölgeyi sararak hava almasını engelleyin. Sabaha kadar bu şekilde kalsın. Sabah uyandığınızda ise ılık su yardımıyla topuklarınızı güzelce yıkayarak durulayın. Bu yöntem ile kısa sürede çatlaklarınızın iyileştiğini göreceksiniz.
Topuk Çatlakları için doğal maske:
Malzemeler:
-1 fincan vazelin
-Yarım limonun suyu
-5 tane aspirin
-Deniz tuzu
Hazırlanışı:
Verilen malzemeleri (deniz tuzu hariç) iyice karışıtın. Su dolu leğenin içerisine deniz tuzunu ilave edip karıştırın. Ayaklarınızı bu suda yarım saat kadar bekletin. Yarım saat sonra ayaklarınızı sudan çıkartın ve durulayın. Hazırladığınız bu karışımı çatlak bölgelere sürün ve sabaha kadar bekletin. Sabah uyandığınızda ise ılık su ile topuklarınızı yıkayarak temizleyin. Yaklaşık 10 gün sonunda topuk çatlaklarınızın iyileştiğini göreceksiniz.




Bizimkiler.NET & Diyoki.NET

Konu meLanie tarafından (31 Ağustos 2023 Saat 11:52 ) değiştirilmiştir..
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla
Etiketler
bizim chat, bizim diyar, bizim sohbet, bizimkiler chat, bizimkiler sohbet, bizimmekan, çatlakları, doğal, için, maske, mobil chat, mobil sohbet, sohbet ve chat odaları, topuk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)