mIRCForumlari - mIRC ve IRC Kullanıcılarının Paylaşım Platformu
  https://www.sosyalchat.com/


SohbetG.Com

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler
Alt 12 Haziran 2023, 09:48   #1
Çevrimdışı
Üyelik tarihi: 07 Aralık 2022
Konular: 21281
Mesajlar: 24.385
Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Erkek
Web Site: TRmIRC.Net
IRC Sunucu: IRC.TRmIRC.Net
Alınan Beğeni: 3914
Beğendikleri: 7042
@RahmetLi
Ruh Hali : : Olu Gibi
Standart Ukrayna'nın beklenen karşı saldırısı başladı

Ukrayna'nın uzun süredir beklenen karşı saldırısı başladı. Amerika Birleşik Devletleri medya kaynakları, Kiev güçlerinin güney cephesinden yarma harekatına başladığını iddia etti.

Amerika Birleşik Devletleri medyasına konuşan Ukraynalı yetkililer, karşı saldırının aktif bir aşamasının savaşın güney cephesinden başladığını bildirdi. İddiaya göre Kiev güçleri, ülkenin güneyindeki Zaporijya'dan, Batı'nın gönderdiği Leopar-2 ana muharebe tanklarıyla harekete geçti. Bölgede yoğun çatışmalar yaşanıyor. Askeri kaynaklar, Rusya'nın direniş gösterdiğini ve Ukraynalıların kayıplar verdiğini iddia etti. Yayınlanan görüntülerde, Alman yapımı Leopar 2 tanklarının imha edildiği görüldü.

Rusya'nın Zaporijya bölgesinin gerisinde mayın tarlaları, siperler ve tank tuzakları ile çok katmanlı savunma hatları hazırladığını belirtiliyor. Ukrayna ordusunun amacı ise bu bölgede bir yarma harekatı düzenleyerek, Azak Denizi'ne inmek. Böylece Moskova'nın Kırım ile olan bağlantısının kesilmesi ve ikmal hatlarını bozulması hedefleniyor. Ancak Kiev yönetimi, karşı saldırının başladığı yönündeki iddialar hakkında sessizliğini koruyor. RUSYA'NIN HAVA SALDIRILARI SÜRÜYOR Öte yandan Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik hava saldırıları da sürüyor.

Ukrayna Hava Kuvvetleri, saldırılarda 4 seyir füzesinin ve 10 insansız hava aracının düşürüldüğünü duyurdu. Saldırılarda ölen ve yaralıların olduğu açıklandı.



NTV Dünyadan Haberler

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)