mIRCForumlari - mIRC ve IRC Kullanıcılarının Paylaşım Platformu
  https://www.sosyalchat.com/


SohbetG.Com

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler
Alt 10 Nisan 2023, 13:35   #1
Çevrimdışı
Mekanci.Net
Üyelik tarihi: 25 Ocak 2023
Konular: 398
Mesajlar: 431
Nerden: Adana
Cinsiyet: Erkek
Web Site: https://www.sohbetkalbi.net/
IRC Sunucu: irc.starsohbet.org
Alınan Beğeni: 248
Beğendikleri: 147
@TeaMStaR
Ruh Hali : : Eglenceli
Standart Astrologlara Gore En Pasakli Burclar

Insanlar daginikligi sevenler ve duzen olmadan yapamayanlar olarak ikiye ayriliyor. Surekli olarak ortaligi toplamaya usenenler daginik evlerinde nereye hangi esyasini koydugunu aklinda tutarak kendi iclerinde bir duzen olusturuyorlar. Astrologlara gore bu insanlar her zaman fikirlerini degistirmeye acik oluyorlar ve essiz bir enerjileri bulunuyor.

EN DUZENSIZ BURCLAR
YAY BURCU


Yay burclari kendilerine ne yapilmasini soylenenlerden hic hoslanmiyor. Bu durumlarda kendilerini kapana kisilmis gibi hissediyorlar. Yaylarin kendilerine ait dunyasinda duzensizliklerin icerisinde duzeni bulunuyor. Duzensiz yasamlarina yapilan baskilar karsisinda rahatsiz oluyorlar.

TERAZI BURCU


Terazi burclari hayatin bircok alaninda karar vermekte zorluk cekiyor. Yasadiklari kararsiz anlar Terazilerin duzensiz bir donguye girmesine sebep oluyor. Yapilan planlara karsi duzensiz davranan terazi burclari duzen takintisi olan kisileri delirtebiliyor.

YENGEC BURCU


En anac burc olarak bilinen hassas yengec burclari donem donem duzensiz bir hayat benimseyebiliyor. Ozel hayatlarinda yasadiklari sIkintilar sebebiyle bir sure duzensiz yasayan yengecleri bu asamadan kurtaracak kisi yine kendileri oluyor.



  Alıntı ile Cevapla

Cevapla
Etiketler
astrologlara, burçlar, gore, pasakli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)