mIRCForumlari - mIRC ve IRC Kullanıcılarının Paylaşım Platformu
  https://www.sosyalchat.com/


SohbetG.Com

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler
Alt 17 Temmuz 2023, 09:26   #1
Çevrimdışı
Üyelik tarihi: 16 Temmuz 2023
Konular: 158
Mesajlar: 238
Nerden: Ankara
Cinsiyet: Kadın
Web Site: mIRCForumlari
Alınan Beğeni: 33
Beğendikleri: 16
@Peri
Ruh Hali : : Kabadayi
Standart Gözaltı Morlukları İçin Doğal Çözümler

İlerleyen yaş ile birlikte kadınların en fazla yaşadığı sorunlardan birisi gözaltı morluklarıdır. Stres, düzensiz beslenme, uykusuzluk ve çeşitli hastalıklar gözaltında morluklara neden olabilmektedir. Genetik ve çevresel nedenlerden ötürü oluşabilen gözaltı morluklarının estetik açıdan kişiyi rahatsız edici bir etkisi vardır.

Peki gözaltı morlukları nasıl geçer? Öncelikle şunu belirtmeliyiz ki gözaltı morluklarından kurtulmak için yapmanız gereken ilk şey sorunun nedenini bulmaktır. Nedenini bilmediğiniz hiçbir sorunu doğru şekilde çözüme kavuşturamazsınız.

Uykusuzluk, Akdeniz anemisi, demir eksikliği, burun ameliyatı, yorgunluk, aşırı tuz tüketimi, regl dönemi, yaşlanma ve daha sayamayacağımız birçok nedenden ötürü gözaltı morlukları oluşabilir. Sizin gözaltı morluklarınızın sebebini saptayarak sorunun çözülmesi açısından gerekli önlemleri alabilirsiniz.

Gözaltı Morlukları İçin Doğal Çözümler
Gözaltında meydana gelen morluklar için aslında çok pratik ve basit yöntemler vardır. Bunları kullanarak göz altı problemlerinize kısa sürede son verebilirsiniz.

Yeşil Çay
Evde kolayca uygulayabileceğiniz bazı doğal çözümler ile gözaltı morluklarından kurtulabilirsiniz. Özellikle kendinizi yorgun ve uykusuz hissettiğiniz günlerde tükettiğiniz yeşil çayların poşetlerini çöpe atmadan gözlerinizin üzerine yerleştirin ve 10 dakika kadar bu şekilde bekleyin. Yeşil çay içerdiği antioksidanlar sayesinde gözlerinizi dinlendirecek ve gözaltı morlukları için doğal çözümler arasında en iyisi olarak sizi bu dertten kurtaracaktır.

Alıntı



✍ Ben yolumdan şüphe etmem.
Tozlu gören camını silsin.!!
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla
Etiketler
çözümler, doğal, gözaltı, için, morlukları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)