mIRCForumlari - mIRC ve IRC Kullanıcılarının Paylaşım Platformu
  https://www.sosyalchat.com/


SohbetG.Com

Kullanıcı Etiket Listesi

Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 gönderen NaR

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler
Alt 01 Mart 2024, 15:40   #1
Çevrimdışı
NaR
Üyelik tarihi: 16 Ağustos 2023
Konular: 335
Mesajlar: 360
Nerden: Hollanda
Cinsiyet: Kadın
IRC Sunucu: gurbetyeri.net
Alınan Beğeni: 96
Beğendikleri: 17
@NaR
Standart Seviyeli.NET ve GurbetYeri.NET güçlerini birleştirdi!

Seviyeli.NET ve GurbetYeri.NET güçlerini birleştirdi!


Bu, yaşanmış bir olaydır. Resmi memnuniyete ve samimi deneyimlerinin tadına şahitlik eden kullanıcıların ifadelerine dayanmaktadır

Herkese merhaba.

Uzun süre önce başlayan serüvenimize bir mihenk taşı daha ekliyoruz. Her şeyi eksiksiz yapmayı kendimize görev edindiğimizden, koruduğumuz ve geliştirdiğimiz sohbet ortamımıza her geçen gün yeni dostlar ve yeni özellikler ekliyoruz.

Şimdi Seviyeli.NET'in aramıza katıldığını duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Belki sadece bir sohbet sunucusuyuz, ama her durumda bir adım sonrasını düşünmek bizi ve dolayısıyla sizleri daha da ileriye götürecek!


Neden seçiminiz olmak istiyoruz?

En iyisi olacağımızı biliyoruz! Yılların verdiği deneyimle herkesin hayal ettiği samimiyeti ve içtenliği sizlere yansıtacağımızdan emin olduğumuz için karşınıza iddialı çıkıyoruz. Teknik altyapımız, işini bilen ve bize gönülden bağlı yetkililerimiz her zaman ve her şekilde sizi rahat hissettirecek. Tüm bunların yanı sıra, mevcut kullanıcılarımız bizi tercih etmenin keyfini yaşıyor. Her sohbet platformunun bir iddiası vardır, ama bizimki yaşanmış ve uzun zaman doya doya yaşanmaya hazır gerçek bir hikaye!

Bize katılmanın tam zamanı!

Doğru seçimi yaptığınızdan emin olmak istiyorsanız, sizi de aramıza katılmaya davet ediyoruz. En az burada okuduklarınız kadar sıcak ve keyifli bir ortamla karşılaşacağınıza söz veriyoruz. Gelin bu deneyimi birlikte en yukarıya taşıyalım, konuşalım, konuşturalım!


GurbetYeri.NET

Doyasıya konuşulası!

MeLeK ve QUIT bunu beğendiler.
  Alıntı ile Cevapla


Cevapla
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)