mIRCForumlari.Net

mIRCForumlari.Net (https://www.mircforumlari.net/)
-   Meslek Tanıtımları (https://www.mircforumlari.net/meslek-tanitimlari/)
-   -   Manken Ne İş Yapar? (https://www.mircforumlari.net/meslek-tanitimlari/11051-manken-ne-yapar.html)

Arthur 16 Mart 2023 10:26

Manken Ne İş Yapar?
 
Manken Pozisyon Tanımı

Moda, tekstil ve hazır giyim sektörlerinde sürekli artan bir talep gören manken ilanları, farklı yaş gruplarından saygın bir iş arayan pek çok kişi için cazip ve ilgi çekici bir iş alternatifi oluşturmaktadır. Özellikle gençlerin kariyer hedeflerine iyi bir adım teşkil etmektedir.
Güvenilir bir kurum bünyesinde mankenlik yapmak isteyen kişiler, manken ilan çerçevesinde sunulan imkân ve koşulları iyi inceleyerek, keyifle icra edebilecekleri yeni işlerine kavuşabilmektedir. Gerek prova mankeni gerek manken unvanı ile iş ilanı veren firma ve ajanslar, öncelikle disiplinli ve öz güveni yüksek adayları tercih etmektedir. Aynı zamanda, deneyimli ve yeterli fiziksel özelliklere sahip olmak manken iş ilanları başvurularında önemli kriterler arasında yer alabilmektedir.
Kadın ve erkek her yaş grubundan mankenliğe ilgi duyan bireyler için uygun iş ilanları, farklı bölge ve şehirlerde iş sahibi olma imkânı da sunmaktadır. Adaylar bu alanda hem yarı zamanlı hem de tam zamanlı seçeneklerle karşılaşabilmektedir. Meslek olarak mankenlik yapmak isteyen kişilerin; dış görünümlerine özen göstermeleri, vücut dillerini doğru kullanmaları, duruşları ile güven uyandırmaları, iletişim yeteneklerinin güçlü olması gerekmektedir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.


Navbar with Avatar by Motorradforum