mIRCForumlari - mIRC ve IRC Kullanıcılarının Paylaşım Platformu
  https://www.sosyalchat.com/


SohbetG.Com

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler
Alt 16 Mart 2023, 10:26   #1
Çevrimdışı
mIRCForumlari.Net
Üyelik tarihi: 01 Mart 2023
Konular: 818
Mesajlar: 1.471
Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Erkek
Alınan Beğeni: 838
Beğendikleri: 355
@Arthur
Standart Manken Ne İş Yapar?

Manken Pozisyon Tanımı

Moda, tekstil ve hazır giyim sektörlerinde sürekli artan bir talep gören manken ilanları, farklı yaş gruplarından saygın bir iş arayan pek çok kişi için cazip ve ilgi çekici bir iş alternatifi oluşturmaktadır. Özellikle gençlerin kariyer hedeflerine iyi bir adım teşkil etmektedir.
Güvenilir bir kurum bünyesinde mankenlik yapmak isteyen kişiler, manken ilan çerçevesinde sunulan imkân ve koşulları iyi inceleyerek, keyifle icra edebilecekleri yeni işlerine kavuşabilmektedir. Gerek prova mankeni gerek manken unvanı ile iş ilanı veren firma ve ajanslar, öncelikle disiplinli ve öz güveni yüksek adayları tercih etmektedir. Aynı zamanda, deneyimli ve yeterli fiziksel özelliklere sahip olmak manken iş ilanları başvurularında önemli kriterler arasında yer alabilmektedir.
Kadın ve erkek her yaş grubundan mankenliğe ilgi duyan bireyler için uygun iş ilanları, farklı bölge ve şehirlerde iş sahibi olma imkânı da sunmaktadır. Adaylar bu alanda hem yarı zamanlı hem de tam zamanlı seçeneklerle karşılaşabilmektedir. Meslek olarak mankenlik yapmak isteyen kişilerin; dış görünümlerine özen göstermeleri, vücut dillerini doğru kullanmaları, duruşları ile güven uyandırmaları, iletişim yeteneklerinin güçlü olması gerekmektedir.




Bilmiyorsa ne istediğini , hem seni ziyan eder hem kendini. Dibini görmediğin suya dalmadığın gibi , emin olmadığın sevgiye de teslim etme kendini.
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla
Etiketler
manken


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)