mIRCForumlari - mIRC ve IRC Kullanıcılarının Paylaşım Platformu
  https://www.sosyalchat.com/


SohbetG.Com

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler
Alt 16 Ağustos 2023, 20:19   #1
Çevrimdışı
MuhabbetBiz.Com.TR
Üyelik tarihi: 29 Mart 2023
Konular: 2459
Mesajlar: 2.584
Nerden: Hatay
Cinsiyet: Kadın
Web Site: mIRCForumlari
IRC Sunucu: SohbetaSki.org
Alınan Beğeni: 514
Beğendikleri: 200
@BeSte
yeni Dil yarası nasıl geçer?

Karbonat ve Su: Karbonat ve su karışımı doğal olarak bir iltihap gidericidir. Dil yaralarını sık sık çekiyorsanız karbonat ve su karışımını sizler de deneyebilirsiniz. Karbonat ve su 1 çay kaşığı kadar dilinize ilave ederek bütün bu şikayetlerinizden kısa süre içerisinde kurtulacaksınız. Karbonat ve su karışımını macun kıvamına getirdikten sonra uygulayabilirsiniz. En etkili doğal tedavi seçenekleri arasında yer alan bu karışımı her yaştan itibaren uygulayabilir ve etkili sonuçlar alabilirsiniz.

Kabartma Tozu ve Su: Kabartma tozu ve su karışımı da dil yaralarına oldukça iyi gelen alternatif doğal tedavileri arasındadır. Bir paket kabartma tuzunu bir bardağın içinde kabarttıktan sonra üzerine su ilave edebilirsiniz. Bu karışımı da pamuk yardımı ile dilinize sürebilirsiniz. Bu uygulama ile birlikte kabartma tozunun yatıştırıcı ve acıyı dindirici özelliği olduğunu göreceksiniz.

Propolis: Propolis mucizevi bir doğal gıdalar arasındadır. Propolis bitkisi doğal yaraları gidermek için en etkili çözüm metotları arasındadır. Çay bardağının yarısı kadar propolis bitkisi ilave ederek dil yarası üzerine ilave edebilirsiniz. Tüm uyuşukluğu ve iltihabı alacak olan bu doğal gıda son derecede dil yaraları için etkilidir.

Meyan Kökü: Meyan kökü dil yaraları üzerinde etkili bir diğer doğal gıdadır. Uzman doktorlar tarafından da önerilen meyan kökünün faydaları saymakla bitmez. Meyan kökü ile birlikte suyu karıştırarak macun kıvamı elde edin. Ardından bu kıvamı dil üzerine ekleyebilirsiniz. Dil yaralarının kısa sürede ortadan kaybolduğunu ve bu durumun tekrarlamadığını sizler de göreceksiniz.

  Alıntı ile Cevapla

Cevapla
Etiketler
dil, geçer, nasıl, yarası


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)