mIRCForumlari - mIRC ve IRC Kullanıcılarının Paylaşım Platformu
  https://www.sosyalchat.com/


SohbetG.Com

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler
Alt 28 Mayıs 2023, 23:24   #1
Çevrimdışı
Üyelik tarihi: 22 Mart 2023
Konular: 108
Mesajlar: 486
Nerden: Adana
Cinsiyet: Kadın
Web Site: mIRCForumlari
Alınan Beğeni: 258
Beğendikleri: 204
@eLisa
bayrakkkkk Ordu'da AKP'nin seçim kutlaması sırasında bir yurttaş bıçaklanarak öldürüldü

Ordu'da AKP'nin seçim kutlaması sırasında bir yurttaş bıçaklanarak öldürüldü


Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın kesin olmayan sonuçlarının açıklanmasının ardından AKP taraftarlarının kutlamaları esnasında Ordu Gülyalı'da bir vatandaş bıçaklanarak öldürüldü. Saldırıya uğrayan 47 yaşındaki İYİ Parti üyesi Erhan Kurt'un ıslak imzaları teslim etmek için CHP binasına gittiği esnada saldırıya uğradığı öğrenildi.


ONUR DURMUŞ
Ordu'nun Gülyalı ilçesinde CHP teşkilat binası önünde İYİ Parti sandık görevlisi olan bir kişi AKP kutlamalarına katılan kişiler tarafından saldırıya uğrayarak yaşamını yitirdi.
Boğazından ve kalbinden bıçaklanan Erhan Kurt hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olayla ilgili olarak bir kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.
İyi Parti Ordu İl Başkanı Melik Şah Murat Genç, olayla ilgili BirGün’e yaptığı açıklamada, “47 yaşındaki parti üyemiz Erhan Kurt sandık görevini tamamladıktan sonra CHP Gülyalı Belediye’sine ıslak imzaları teslim ettikten sonra evine giderken bina dışında saldırıya uğradı. Saldırıyı gerçekleştiren kişiler AKP’nin zafer kutlamalarına katılan kişilerdi ve Erhan Kurt’u tanımıyorlardı. Sadece CHP binasından çıktığı için minibüsten inerek Kurt’a saldırdılar. Bıçak darbesi boğazına ve kalbine geldi. 47 yaşındaki partilimizi hastaneye yetiştirdik ama maalesef kurtaramadık.
Söz konusu saldırıya ilişkin BirGün'e konuşan CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel ise, "Ordu'nun demokrasi kültürüne hiç yakışmayan bu vahşi cinayetin failleri hukuk önünde hesap verecek. Tüm Ordulu hemşerilerimin süreci sağduyu ve sükunet ile takip etmeye ve bu vahşet karşısında ortak tavır almaya çağırıyorum. Hayatını kaybeden kardeşimize Allah'tan rahmet yakınlarına ve İyi Parti camiasına başsağlığı diliyorum" ifadelerine yer verdi.
CHP'nin Ordu Milletvekili ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"Ordu Gülyalı’da sözde kutlama yapanlar, genç kardeşimiz Erhan Kurt’u bıçaklayarak katletti. Bu kin ve nefrete yazıklar olsun. Mekanın cennet olsun güzel kardeşim. Bu cinayetin hesabı sorulana, tüm sorumlular cezasını bulana kadar bu işin peşini bırakmayacağız!"


(AA)


















Seninleyken bulutlar bembeyaz ve şarkılar aşk dolu…♫❤♫
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla
Etiketler
akpnin, orduda, seçim, yurttaş, öldürüldü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)