mIRCForumlari - mIRC ve IRC Kullanıcılarının Paylaşım Platformu
  https://www.sosyalchat.com/


SohbetG.Com

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler
Alt 05 Ağustos 2023, 01:41   #1
Çevrimiçi
SihirliSohbet.ORG
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2023
Konular: 118
Mesajlar: 200
Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Erkek
Web Site: http://sihirlisohbet.org
IRC Sunucu: sihirlisohbet.org
Alınan Beğeni: 107
Beğendikleri: 76
@Overdose
yeni Kısmetse Olur Yaren'in estetiksiz hali ortaya çıktı, görenler gözlerine inanamıyor

YouTube'da yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasının dikkat çeken ismi Yaren Dağ'ın estetiksiz hali büyük şaşkınlık yarattı. Dağ, yaptırdığı estetik operasyonlar sonucu bambaşka biri olmuş. İlk haliyle izleyenleri şaşırtan yarışmacının değişimi, sosyal medyada da geniş yankı buldu.

5 yıllık aranın ardından YouTube kanalında yayınlanmaya başlayan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasında tavırları ve açıklamalarıyla ön plana çıkan Yaren Dağ'ın estetiksiz hali olay oldu. Yaptırdığı estetikten dolayı adeta bambaşka biri haline dönüşen yarışmacıyı görenlerin ağzı açık kaldı.

YARIŞMACILAR DİKKAT ÇEKİYOR
İlk bölümü 5 Ekim 2015 tarihinde yayımlanan izdivaç yarışmacı Kısmetse Olur, 2017 yılında final yaparak ekran macerasını noktaladı. Uzun yıllardır dillerden düşmeyen yarışmadaki isimler son derece dikkat çekiyor. Programda önce çıkan isimlerden biri olan Yaren Dağ, gerek davranışları gerek görüntüsü ile sosyal medyada zaman zaman gündeme geliyor.





ESTETİKSİZ HALİNİ GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI
Asıl mesleği hemşirelik olan Kısmetse Olur Yaren Dağ, "Küçük yaşlardan beri çalıştığım için artık çalışmak istemiyorum. Ya patron eşi ya da patron olmak istiyorum" sözleriyle olay olmuştu. Dağ'ın büyük değişimi herkesi şaşırtırken, bir doktorun yıllar önce tüp mide ameliyatı olan Yaren'in önceki ve sonraki halini karşılaştırdığı paylaşımı gören herkesi şaşırttı.








SihirliSohbet.Org & Sevdi.Net
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla
Etiketler
çıktı, estetiksiz, görenler, gözlerine, hali, inanamıyor, kısmetse, olur, ortaya, yarenin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)