mIRCForumlari - mIRC ve IRC Kullanıcılarının Paylaşım Platformu
  https://www.sosyalchat.com/


SohbetG.Com

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler
Alt 22 Eylül 2023, 17:12   #1
Çevrimdışı
SihirliSohbet.ORG
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2023
Konular: 118
Mesajlar: 200
Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Erkek
Web Site: http://sihirlisohbet.org
IRC Sunucu: sihirlisohbet.org
Alınan Beğeni: 107
Beğendikleri: 76
@Overdose
Standart Mehmet Ali Erbil, 42 yaş küçük sevgilisiyle ilişkisini ilan etti

Temmuz ayında Haberler.com'a yaptığı açıklamada "Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim, 20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim" diyen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 42 yaş küçük Gülseren Ceylan ile evlilik kararı aldı. Erbil, genç aşkıyla poz vererek ilişkisini ilan etti.

Temmuz ayında Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programında cinsel anlamda sağlıklı olduğunu ve 20 yaşında bir kadınla evlenebileceğini söyleyen Mehmet Ali Erbil, yeni bir aşka yelken açtı. Bir süredir kendisinden 42 yaş küçük Gülseren Ceylan ile birlikte olduğu konuşan Erbil'in evlilik kararı aldığı iddia edildi. Ünlü isim hakkında çıkan evlilik dedikodusunun ardından genç kadınla fotoğrafını paylaştı.



İLİŞKİSİNİ İLAN ETTİ
Daha önce 5 kez nikah masasına oturan 66 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'in 24 yaşındaki Gülseren Ceylan ile evlilik kararı aldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Çıkan evlilik iddiasına sessiz kalan ünlü şovmen, Instagram hesabından genç sevgilisiyle fotoğrafını paylaşarak ilişkisini ilan etti. Fotoğrafta genç kadının bacağının Erbil'in bacağının üstünde olması da dikkatlerden kaçmadı.



"ANDROPOZA GİRMEDİM, CİNSELLİĞİM DEVAM EDİYOR" DEMİŞTİ
Mehmet Ali Erbil, Haber Bahane programında yaptığı özel hayat açıklamasında "Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim, 20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim. Ben andropoza girmedim, benim cinselliğim devam ediyor" demişti.






SihirliSohbet.Org & Sevdi.Net
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla
Etiketler
ali, erbil, etti, ilan, ilişkisini, küçük, mehmet, sevgilisiyle, yaş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)