mIRCForumlari - mIRC ve IRC Kullanıcılarının Paylaşım Platformu
  https://www.sosyalchat.com/


SohbetG.Com
mircforumlari

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler
Alt 18 Mayıs 2023, 09:44   #1
Çevrimdışı
Üyelik tarihi: 16 Mayıs 2023
Konular: 57
Mesajlar: 294
Nerden: Almanya
Cinsiyet: Kadın
Alınan Beğeni: 184
Beğendikleri: 176
@Hacer
Ruh Hali : : Huzurlu
Standart Arkadaş Sohbet


Değerli okurlarım bugün size çok güzel bir arkadas bulma platformu sohbetiStar tanıtmak istiyorum. Günümüzde arkadaş bulmak baya zorlaştı. Bulduğumuz arkadaşlarımız da kalıcı olmuyor maalesef. En ufak sebeplerden dolayı arkadaşlarımızı kırıyoruz. Senelerce emek verdiğimiz, iyi ve kötü günlerimizi paylaştığımız arkadaşlarımızdan bir öfke uğruna vazgece biliyoruz. Çok üzücü bir durum. Daha akli selim haraket ederek, doğru kararlar ala biliriz. Arkadaşlıklar kolay kurulmuyor. Bir insana güvene bilmek için bazen seneler geçiyor , ama bir kalemde silebiliyoruz. Ve insan kaybettiği zaman değerini anlıyor.

İyi bir arkadaşınız varsa değerini bilin ! Bazen alttan alin, insan her zaman haklı olmamaz. Her zaman istediğini dayatamaz. Hoşgörülü olalım, arkadaşınla aynı fikirde olmak zorunda değilsin. Herkes özgür, bunu kabul etmemiz gerek. Biz genelde bunu ihanet olarak görüyoruz. Halbuki alakası yok !


Iyi bir arkadas her zaman yanında olur. Sitemine darılmaz. Kavga ettiğinde tekrar barışırsın. Sana asla gücenmez, darılmaz, yanında özgürce kendini ifade edersin. Yeri gelir seni uyarmaktan çekinmez. Para hesabi yapmaz. Senın mutluluğunla mutlu olmasını bilir. Kısaca ailenin bir parçası olur.


Sizde ailenizin bir parçası olmaya ne dersiniz? Samimi arkadaşlıkların kurulduğu en nezih kaliteli sunucuya sizleri davet etmekten onur duyarım. Gelin sizde hayatınıza renk katacak insanlar ile tanışın ! Hayatımızın ritmini birlikte değiştirelim.

Sevgi ve Saygı hayatınızdan eksik olmama dileği ile
Hacer



~~ Bazen sevinince Annem gibi,Rengarenk reçeller dizerim kalbimin raflarına ~~
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla
Etiketler
sohbet


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)