mIRCForumlari - mIRC ve IRC Kullanıcılarının Paylaşım Platformu
  https://www.sosyalchat.com/


SohbetG.Com

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler
Alt 27 Şubat 2023, 05:58   #1
Çevrimdışı
Üyelik tarihi: 07 Aralık 2022
Konular: 21281
Mesajlar: 24.385
Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Erkek
Web Site: TRmIRC.Net
IRC Sunucu: IRC.TRmIRC.Net
Alınan Beğeni: 3914
Beğendikleri: 7042
@RahmetLi
Ruh Hali : : Olu Gibi
Standart "Hükümet istifa" tezahüratı ortalığı karıştırdı! Bahçeli'nin çağrısından sonra kulüplerden peş peşe açıklamalar geldi



Süper Lig'de F.Bahçe ve Beşiktaş'ın oynadığı maçlarda yükselen "Hükümet istifa" tezahüratlarının ardından MHP lideri Devlet Bahçeli futbol kulüplerine maçların seyircisiz oynanması çağrısı yapmıştı. Kayserispor'un açıklamasının ardından Konyaspor, Alanyaspor, Adana Demirspor kulüpleri siyasi sloganlara tepki gösterip taraftarları sağduyulu olmaya davet etti.

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Konyaspor ile Beşiktaş'ın da Antalyaspor'la oynadığı maçlarda "Hükümet istifa" tezahüratları yükseldi. Yaşananların ardından MHP lideri Devlet Bahçeli, kulüp başkanlarına maçların seyircisiz oynanması ya da gerekli tedbirlerin alınmasına yönelik bir harekete geçme çağrısında bulunmuştu.


KAYSERİSPOR: "KİRLİ SİYASET VE ZİLLETE KARŞIYIZ"
Devlet Bahçeli'nin çağrısının ardından Süper Lig ekibi Kayserispor, "Kayserispor camiasının devletin ve milletin sonuna kadar yanında olduğunu, şu felaket günlerinde milli acımızı yürekten paylaştığını, tribünlere hakim olmaya çalışan kirli siyaset ve zillete de karşı olduğunu ve bunu da kınadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız" açıklaması paylaştı.

'Hükümet istifa' tezahüratı ortalığı karıştırdı! Bahçeli'nin çağrısından sonra kulüplerden peş peşe açıklama geldi

PEŞ PEŞE AÇIKLAMALAR
Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, Alanyaspor'un resmi sitelerinden ve Adana Demirspor'un Başkanı Murat Sancak'tan da bu konuya ilişkin açıklamalar geldi.

İşte o açıklamalar:
KONYASPOR: "DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ"
"Selçuklu Dar-ül Mülkü Konya, Büyük Konyaspor camiası ve taraftarı dün, bugün ve yarın daima devletimizin yanındadır. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde, depremzede kardeşlerimizin yaralarını saran devletimizin ve milletimizin acısını acısı bilen 85 milyon Büyük Türkiye ailesinin tarafındayız. Yas gününde yas tutmak yerine, çirkin bir siyasete payanda olanları en şiddetli şekilde kınadığımızı tarih ve millet huzurunda beyan ederiz."


haberlercom




Kalbim Atar Cansız, Geçmez Gün Ahsız, Vahsız..
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla
Etiketler
açıklamalar, bahçelinin, çağrısından, geldi, hükümet istifa, karıştırdı, kulüplerden, ortalığı, sonra, tezahüratı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)