mIRCForumlari - mIRC ve IRC Kullanıcılarının Paylaşım Platformu
  https://www.sosyalchat.com/


SohbetG.Com

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler
Alt 07 Mart 2023, 03:32   #1
Çevrimdışı
Üyelik tarihi: 07 Aralık 2022
Konular: 21281
Mesajlar: 24.385
Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Erkek
Web Site: TRmIRC.Net
IRC Sunucu: IRC.TRmIRC.Net
Alınan Beğeni: 3914
Beğendikleri: 7042
@RahmetLi
Ruh Hali : : Olu Gibi
Standart MARBLE İzmir İçin Geri Sayım Başladı

DÜNYA doğal taş sektörünün öncü fuarı olan MARBLE İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 26-29 Nisan 2023 tarihlerinde Fuarizmir'de 28'inci kez kapılarını açacak.

İzmir'de 26-29 Nisan 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek MARBLE İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı danışma kurulu toplantısı Tarihi Havagazı Fabrikası'nda yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen MARBLE İzmir Fuarı'nın 2023 yılına yönelik stratejik planlamalarının yapıldığı toplantıya İstanbul Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Rüstem Çetinkaya , Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı İbrahim Alimoğlu, Türkiye Madenciler Derneği Başkanı Ali Emiroğlu, Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar ve çok sayıda sektör temsilcisi katıldı.

Toplantının basına kapalı olarak gerçekleştirilen kısmının ardından soruları yanıtlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dünyanın her yerinden tüm ürünlerden haberdar olmak isteyen katılımcılar için ilk kez bu yıl mobil uygulamayı devreye sokacaklarını belirterek, "Üç ay öncesinden fuar alanı neredeyse tamamen dolmuş durumda. Bu nedenle gelecek yıllar için daha fazla büyütme hedefini ortaya koyduğumuz bir fuar yaşayacağız. Şehrimizin tüm dinamiklerini harekete geçirecek ve güçlü bir ihracat potansiyeli yaratacak bir fuar olacak. Kısacası bu sektörün tüm duayenleri ile beraberiz" dedi.

İlginin geçen yıla göre daha yüksek olduğunu anlatan Soyer, geçen yıl 8 binin üzerinde yabancı ziyaretçi olduğunu hatırlatıp bu yıl bu rakamın üzerine çıkacaklarını dile getirdi. Her yıl rekor kıran MARBLE'ın dünyanın en büyük 3 mermer fuarından biri olduğuna dikkat çeken Soyer, firmalar için teşvikleri arttırdıklarını ancak başka bir indirim yapmayacaklarını ifade etti. Soyer, "Bu fuar İzmir ekonomisini harekete geçiriyor. İzmir'deki otel, esnaf ve tüm ticaret bileşenleri fuar sayesinde etkileşime geçiyor. Bu fuarı daha fazla büyütmek mümkün. Tanıtım için destek verin. Ortada bir başarı var. Bunun üzerine daha iyisini yapalım. Milli mesele gibi el ele vermek gerekiyor" dedi.

Konuşmanın ardından sektöre destek verenlere ödülleri verildi.



Güncel Haberler


  Alıntı ile Cevapla


Cevapla
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)