mIRCForumlari - mIRC ve IRC Kullanıcılarının Paylaşım Platformu
  https://www.sosyalchat.com/


SohbetG.Com

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler
Alt 16 Ağustos 2023, 20:18   #1
Çevrimdışı
MuhabbetBiz.Com.TR
Üyelik tarihi: 29 Mart 2023
Konular: 2459
Mesajlar: 2.584
Nerden: Hatay
Cinsiyet: Kadın
Web Site: mIRCForumlari
IRC Sunucu: SohbetaSki.org
Alınan Beğeni: 514
Beğendikleri: 200
@BeSte
yeni Dil yarasına ne iyi gelir?

Dil yarası çeşitli faktörlere bağlı olarak ortaya çıkmaktadır. Özellikle yemek yerken veya bir şey içerken kişide dayanılmaz acıya neden olabilir. Dil yarası bitkisel tedavi yöntemleri ile kolaylıkla geçmektedir. Son aylarda dil yarası ile ilgili internette yoğun bir araştırma yapılmaktadır. Dil yarasının çözüm metotları internette en çok araştırılanlar arasına girmiştir. Peki dil yarası nasıl geçer? Dil yarasına ne iyi gelir? Dil yarası neden olur? İşte dil yarasına dair tüm detaylı bilgiler.

Dil yarası sürekli olarak ortaya çıkabilmektedir. Vitamin ve mineral eksikliğinden kaynaklı olan dil yarası ortaya çıkabilmektedir.

Dil Yarasına Ne İyi Gelir?

Bal: Bal dil yarasına en iyi gelen doğal tedavi seçenekleri arasındadır. Bal son derecede faydalı olan bir gıda olduğu ayrıca bir o kadar da lezzetlidir. Katkısız olarak üretilmiş olan ballar tüm ağız içi yaralarını ve dil yaralarını tedavi etmektedir. Her gün 2 yemek kaşığı bal tüketerek dil yaralarından kolayca kurtulabilirsiniz. Ayrıca bal yeni dil yarasını da ortaya çıkmasını engeller.

Gargara: Ağız gargarası yaparak dil yarasını doğal yollardan tedavi edebilirsiniz. Karbonat ve tuz ile birlikte karışım yaparak dil yarasını tedavi edebilirsiniz. Aynı zamanda gargara boğaz enfeksiyonuna son derecede iyi gelmektedir. Günde 3 kez gargara yapılarak dil yaralarından ve ağız yaralarından kısa sürede kurtulabilirsiniz.

Şalgam Suyu: Dil yaralarına ve ağız yaraları için son derecede etkili olan şalgam suyu etkili bir çözüm metodu arasındadır. Şalgam suyu doğal anti bakteriyel özelliği olan bir doğal gıdadır. Bu özelliği ile birlikte dil yaraları kısa sürede ortadan kalkmaktadır. Şalgam suyunu dilerseniz direkt olarak içebilir ya da yara olan bölgeye gargara yapabilirsiniz.

Lavanta Yağı: Lavanta yağı dil yaralarını geçirmesi açısından etkili bir tedavi seçeneğidir. Özellikle iltihaplı bölgeye pamuk yardımı ile birlikte sürebilirsiniz. Dil yarası doğal olarak iltihaplı olacaktır. Lavanta yağının doğal olarak iltihap giderici özelliği bulunur. Gönül rahatlığı ile lavanta yağını kullanabilirsiniz. Lavanta yağını direkt olarak gargara yaparak kullanabilirsiniz.

  Alıntı ile Cevapla

Cevapla
Etiketler
dil, gelir, iyi, yarasına


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)