mIRCForumlari - mIRC ve IRC Kullanıcılarının Paylaşım Platformu
  https://www.sosyalchat.com/


SohbetG.Com

Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler
Alt 29 Aralık 2022, 20:25   #1
Çevrimdışı
Üyelik tarihi: 07 Aralık 2022
Konular: 21281
Mesajlar: 24.385
Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Erkek
Web Site: TRmIRC.Net
IRC Sunucu: IRC.TRmIRC.Net
Alınan Beğeni: 3914
Beğendikleri: 7042
@RahmetLi
Ruh Hali : : Olu Gibi
Standart Rüyada Merdiven Çıkmak Ne Demek?



Rüyada Merdiven Çıkmak Ne Anlama Gelir?
Rüyada merdiven çıkmak kişinin çok çalışarak hayırlı işler yapacağına yorumlanır. Hayallerini gerçekleştirmek için karşısına çıkan tüm engelleri aşacağına işaret eder. Merdiven çıkmak, hırs ve azim anlamına gelmektedir. Rüyayı görenin istekleri ve arzuları zaman içinde gerçekleşecektir. Rüyada merdivenleri zorlanarak çıkıyorsa, iş hayatında zorluklar içinde çalışmaya yorulur.

Rüyada Koşarak Merdiven Çıkmak
Rüyada koşarak merdiven çıkmak kişinin hayallerine kavuşmak için elinden geleni yapacağına delalet eder. İsyan etmemesi durumunda hanesinin bolluk içinde olacağına yorulur. Rüyayı gören kişi eğer evlenmek istiyorsa onun için kısmet anlamına gelir.


Rüyada koşarak merdiven çıkmak; hayırlı fırsatlar demektir. Kişinin karşısına öylesine güzel insanlar çıkacaktır ki kendisi bile şaşıracaktır. Hikmet sahibi ve saygılı bir dost edineceğine yorumlanır. Özellikle çevresinde zeki insanları barındıracaktır.

Rüyada Zorlanarak Merdiven Çıkmak
Rüyada merdiven çıkarken zorlandığını görmek rüya sahibinin hayatında var olan sıkıntılarının zaman içerisinde azalacağına rivayettir. Var olan sorunlar ortadan kalkacaktır. Kişi eğer ailesine karşı bir dargınlık yaşıyorsa bu durumun geçici olacağına işaret eder. Kazanacağı para sayesinde hayırlı işler yapacaktır.

Rüyada zorlanarak merdiven çıkmak, çok çalışmaya ve bol kazanca delalet eder. Zorlanıyorsa fakat gitmek istediği yere gidiyorsa kişi zenginleşecektir. Elde ettiği parayla ailesini mutlu edecektir. Yorumculara göre rüya sahibinin çevresinde ki olumsuz olaylara karşı kayıtsız kalacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Dik Merdiven Çıkmak
Rüyada dik merdiven çıkmak rüya sahibinin hayatında çeşitli zorluklar yüzünden sınanacağına delalet eder. Bu sınama onun için bir test olacaktır. Sahip olduklarının değerini bilmeli ve Allah yolundan çıkmamalıdır. Rüyayı gören kişinin sıkıntısının artacağına rivayet eder.

Dik merdiven çıkmak; yorumculara göre rüya sahibi için zorlu bir süreç demektir. Kazancının büyük bir kısmını boş işler için harcayacağına işaret eder. Büyüklerin sözünü dinlemeye ve dikkate almaya delalet eder.

Rüyada Merdiven Çıkmak ve Düşmek
Rüya sahibi eğer merdiven çıkıp düşüyorsa bu durum önünü kesmeye çalışan insanların varlığına delalet eder. Bu süreçte arkasını kollaması gerekeceğine rivayet eder. Güvenin azalmasına, ihanetlerin çoğalmasına rivayet eder.

Rüyada merdiven çıkarken düşmek, sorunların baş göstereceğine işaret eder. Rüyada genel olarak düşmek, kişinin başına gelecek musibetlere rivayettir. Dikkat etmeli ve ailesinin desteğini arkasına almalıdır. Bir süre kendisini yalnız hissedecektir.


alıntı




Kalbim Atar Cansız, Geçmez Gün Ahsız, Vahsız..
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla
Etiketler
ailesi, ailesinin, allah, anlama, anlamı, arkası, baş, başı, başına, bile, boş, büyük, çalışan, çıkan, çıkmak, değeri, demek, demektir, den, desteği, desteğini, durumu, edecek, eğer, ettiği, geçici, gelecek, geleni, gelir, genel, gitmek, güvenin, güzel, görmek, hayalleri, hayatı, hayatında, hayırlı, hikmet, içerisinde, içinde, insanlar, karşısına, kayıtsız, kaza, kendisini, kişi, kişinin, kısmı, merdiven, olacak, olan, olarak, para, parayla, rüyada, sahibini, sahip, soru, süreç, sözü, yalnız, yere, yolu, yolunda, yorumla, yüzü, zeki, Özellikle


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)